Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Mii de suceveni, așteptați la manifestările dedicate Zilei Naționale a României. Vezi programul!

ziua nationala a romaniei 2014 (351)Aleșii județului Suceava au pregătit pentru 1 Decembrie un program amplu care va începe la ora 10.00 cu o ceremonie militară şi religioasă şi depunere de coroane la Monumentul Eroilor din cimitirul „Pacea”.

Începând cu ora 12:00 va avea loc parada militară, iar de la ora 14:00, pe scena din centrul Sucevei vor începe spectacolele de muzică populară susţinute de formaţii şi interpreţi din mai multe zone ale judeţului.

like-facebookTot pe 1 decembrie, de la ora 18:00, primarul Sucevei, Ion Lungu va aprinde bradul de Crăciun care deja a fost instalat și ornat pe esplanada Casei de Cultură, după care va urma ceremonia de retragere cu torţe a militarilor.or Pe scena special amplasată în centrul Sucevei, vor mai concerta trupa Hara şi celebra formaţie disco, de origine germană, Saragossa Band.

like-facebookAstfel, principalele spectacole vor începe la ora 18:00 cu trupa Hara, după care, de la ora 19:00 va avea loc recitalul trupei Saragossa Band. Concertul Sandrei va începe de la ora 20:00.

La evenimente vor participa reprezentanţi ai Prefecturii Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Primăria Suceava, dar şi ai partidelor politice, instituţiilor culturale ştiinţifice şi religioase, ai asociaţiilor, ligilor şi fundaţiilor, cadre militare în rezervă, alţi participanţi din societatea civilă.

1 dec


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*