Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Opel răsturnat pe calea ferată. O persoană a fost rănită

trenÎn perioada 27 noiembrie, ora 18.00 – 28 noiembrie, ora 12.00, judeţul Suceava s-a aflat sub cod galben de ninsori. Circulaţia s-a desfăşurat în condiţii de iarnă, pe carosabil umed şi pe alocuri acoperit cu zăpadă de maxim 5 cm. Utilajele din dotarea secţiilor de drumuri naţionale şi judeţene au patrulat pe teritoriul judeţului, împrăştiind pe alocuri material antiderapant.

Toate liniile feroviare de pe raza judeţului sunt funcţionale. Toate echipamentele şi dotările E.ON sunt funcţionale. Sâmbătă, la ora 13.06 un autoturism marca Opel s-a răsturnat pe calea ferată în raza localităţii Argestru, rezultând o victimă neîncarcerată transportată imediat la spital.

like-facebookForţele ISU au executat o monitorizare pe DN2, DN2E, DJ209A şi de asemenea au participat la două defrişări de arbore în Municipiul Suceava, alături de forte ale Poliţie Locale. Forţele de poliţie cu miloacele auto din dotare acţionează pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi judeţene pentru fluidizarea traficului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*