Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Diplome de merit acordate de CJ unor personalități culturale din județ

cj noiembrie (21)Consiliul Județean a acordat, vineri, unui număr de 62 de personalități culturale și artistice diplome de merit pentru rezultate deosebite în domeniile pe care le reprezintă.

Acestea au fost înmânate de către președintele Consiliului Județean Suceava într-un cadru festiv la Sala Ștefan cel Mare a Palatului Administrativ din Suceava.

Între cei care au fost remarcați de către administrația județeană drept remarcabili s-au aflat jurnalistul și fotograful Victor Rusu, ing.silvic. Cezar Straton, membrii fanfarei din Stamate, Ansamblul Folcloric din Fundu Moldovei, primarul comunei Berchișești, Valentina Zenovia Țăran care susține și promovează tradițiile locale , dar și tineri interpreți de marcă ai Școlii Populare de Artă între care Alexandru Sahlean și Denisa Apetrei.

like-facebookTrebuie amintit că toți cei care fac parte din ansambluri folclorice sau cântă muzică populară au ținut să vină îmbrăcați în costume populare specifice locului. Șeful administrației județene și-a cerut scuze în cazul în care au fost omisiuni în acordarea acestor diplome dar care vor putea fi remediate în cadrul unui alt eveniment similar viitor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*