Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Diplomă de excelență înmânată de prefect starețului Mănăstirii Bogdana

staret bogdana (1)Starețul Mănăstirii Bogdana, arhimandritul Iustin Dragomir, a fost primit, joi, de la prefectul județului Suceava o diplomă de excelență. Momentul festiv a avut loc în cadrul ședinței Colegiului Prefectural ce a avut loc la Sala Bucovina a Consiliului Județean Suceava.

Totodată, starețul a semnat în Cartea de Onoare a valorilor bucovinene și a primit din partea reprezentantului Guvernului în teritoriu albumul „Comorile muzeelor europene”. În discursul ținut în fața membrilor Colegiului Prefectural, arhimandritul Iustin Dragomir a mulțumit pentru premiu și a spus că nu face altceva decât datoria pe care o are.

staret bogdana (2)Trebuie amintit că starețul Mănăstirii Bogdana a ridicat Așezământul de Copii Sf leontie unde sunt crescuți 140 de copii dar și o mănăstire de maici „Intrarea Maicii Domnului în biserică”, ambele finanțate cu bani de la Guvern și Consiliu Județean Suceava dar și cu sprijinul unor sponsori.

La începutul acestei luni, cele două edificii au fost sfințite de PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. like-facebook


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*