Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Unul dintre cei mai căutați infractori suceveni, fost polițist de frontieră, a fost prins

iaholnicFostul polițist de frontieră Marian Iaholnic Coslac, aflat pe lista celor mai căutați infractori suceveni, a fost prins, joi, la Siret după nu mai puțin de șapte ani de căutări (figura ca urmărit internațional din 2009). Coslac a fost condamnat de Tribunalul Militar Teritorial București, pe 29.09.2010, la opt ani de închisoare pentru luare de mită și complicitate la contrabandă.

Bărbatul de 53 de ani din municipiul Suceava a fost prins în podul ACET Siret, accesul în această locaţie făcându-se prin podul locuinţei sale, cale ce era disimulată spre încăperea instituţiei menţionate.

Fostul poliţist de frontieră a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru fapte săvârşite acum 18 ani. Coslac este principalul condamnat în dosarul „Tigareta zero”, în care au fost implicaţi în anii 1994 – 1995 mai mulţi vameşi şi poliţişti de frontieră suceveni.

like-facebookAcesta împreună cu alţi poliţişti de frontieră şi vameşi au pus la cale o reţea de introducere în ţară a ţigărilor de contrabandă prin vama Siret, din Ucraina.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*