Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Conducerea ISU cere două uși de evacuare la biserici și deblocarea casei scărilor din blocuri

burluiDupă ce a închis ochii ani la rând, conducerea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava cere preoților să aibă la biserici două uși de evacuare în caz de incendiu, pentru credincioși. Șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, generalul de brigadă Ioan Burlui, a trimis o adresă în care a solicitat Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților să analizeze posibilitatea ca la lăcașurile de cult care nu sunt monumente istorice să fie realizată o a doua ușă de evacuare.

Mai mult, Burlui a cerut primăriilor să ia măsuri pentru deblocarea căilor de acces în blocurile de locuințe asta după ce în respectivele imobile locatarii sau proprietarii le-au transformat fiecare după interese.

like-facebookEste cunoscut faptul că în majoritatea blocurilor din județ, mai ales casa scării a fost transformată în depozit de materiale sau boxe pentru alimente. Sunt și situații unde sucevenii au transformat casa scării ca o prelungire a apartamentului cu sau fără acordul tuturor locatarilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*