Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Subprefectul Sucevei: Măsurile trasate în urmă cu șase luni de Corpul de Control al MAI au fost realizate

harasim si atanasaSubprefectul județului Suceava, Atanasă Nistor, a declarat, vineri, după ce echipa Corpului de Control al MAI și-a încheiat verificările la Instituția Prefectului Suceava că instituția din conducerea căreia face parte „a ieșit foarte bine”.

like-facebookEl a amintit că toate cele 130 de măsuri trasate pentru realizare în urmă cu șase luni au fost realizate deși echipa de control nu se aștepta la așa ceva.

„Corpul de Control al MAI s-a aflat din nou, în cursul acestei săptămâni, în control, așa cum au spus în urmă cu jumătate de an când au verificat instituțiile din subordinea Prefecturii dar și compartimentele din cadrul acesteia că vor reveni. Ceea ce s-a trasat atunci s-a realizat, s-a muncit foarte mult, îndeosebi la Compartimentul de Verificare a Legalității Actelor și Contencios Administrativ din cadrul Prefecturii unde numărul funcționarilor este mic având în vederea numărul mare al unităților administrativ teritoriale. Am ieșit foarte bine. Înainte de a pleca am avut în ședință de final și chiar au apreciat activitatea și eforturile depuse. De acum înainte ce se va face este pe răspunderea noastră”,  a spus subprefectul județului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*