Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Turiștii străini au luat cu asalt Vatra Moldoviței

centru moldovitaTuriștii străini au depășit cu mult numărul turiștilor români care au trecut prin zona Vatra Moldoviței. Reprezentantul Centrului de Informare și Promovare Turistică al comunei Vatra Moldoviței, Florentina Moisa, a afirmat că turiștii de peste hotare sunt mai mulți numeric față de cei din țara noastră care trec să afle informații despre turismul din zonă și din Bucovina la acest sediu.

like-facebookEa a spus că străinii „par a fi mai în trend și cu simbolul care semnifică existența unui Centru de Informare Turistică și Promovare Turistică decât românii”.

florentina moisaCei mai mulți turiști sunt englezii, nemții, chinezii care ne-au vizitat în această vară și vor informații detaliate asupra unor obiective, care să nu reprezinte un pericol. Un exemplu ar fi traseele montane care nu au marcajele refăcute și nu îi poți îndruma spre trasee despre care știm că nu reprezintă siguranța turistului. De la centru primesc pliante inclusiv avem o hartă a comunei care include obiectivele turistice importante din județ. Foarte cautată a fost Mocănița, care ține de comuna învecinată însă este în această zonă. Apoi, avem mănăstirea și Vf. Palma cu monumentul turistic”, ne-a spus Florentina Moisa.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*