Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Inspectorul de la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc- filiala Suceava a cerut să fie eliberat

inspector jocuriInspectorul Ioan Teodorescu, de la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc- filiala Suceava, a cerut să fie pus în libertate. Atât el, cât și patronii botoșăneni Viorel Dănuță și Costel Calistru, au contestat decizia magistraților Curții de Apel Suceava prin care au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Deși contestația a fost făcută pe 16 noiembrie, dosarul nu a fost înregistrat încă la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar deocamdată nu se cunoaște data la care ea va fi judecată.

like-facebookCei trei au fost arestați preventiv pe 15 noiembrie în dosarul jocurilor de noroc, după cele 71 de percheziții pe care procurorii Direcției Naționale Anticorupție le-au efectuat sâmbătă în Botoșani.

În cazul lui Ioan Teodorescu, anchetatorii au reţinut nu mai puțin de 11 infracțiuni de luare de mită, o infracţiune de trafic de influenţă, o infracţiune de abuz în serviciu, două infracţiuni de folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane  neautorizate, o infracțiune de omisiunea sesizării şi o infracțiune de favorizarea făptuitorului, precum şi o infracțiune de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, toate comise în perioada august 2013- 24 octombrie 2015.

Respectivul ar fi primit diverse sume de bani (200 de lei, 1.000 de lei, 2.000 de lei, 3.000 de euro) de la patronii unor firme de jocuri de noroc şi pariuri pentru a nu-i amenda sau pentru a-i anunţa de eventuale controale.

Inspectorul de la Oficiul Jocurilor de Noroc Suceava, arestat preventiv. Primea mită între 200 lei și 3.000 euro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*