Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Lucrări prelungite cu încă o săptămână la LPS și Colegiul Ștefan cel Mare

lungu2Lucrările la sălile de sport de la Liceul cu program Sportiv Suceava (LPS) și Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava au fost prelungite cu încă o săptămână. Acestea trebuiau finalizate până pe 18 noiembrie, dar constructorii nu s-au încadrat în grafic.

like-facebookPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a arătat revoltat de faptul că aceștia nu se țin de cuvânt. El susține că lucrările se puteau face la timp, dar era nevoie de „puțină voință și mobilizare”.

„Sunt supărat în ceea ce priveşte proiectele de la şcoli pentru că nu s-au ţinut de cuvânt. Au spus că termină până în data de 18 noiembrie şi nu este adevărat. Am fost ieri (n.r. luni) la Colegiul Naţional Stefan cel Mare şi mai este de lucru. Mai au de pus gazon sintetic pe terenul din curtea şcolii, mai au de lucru la tribune, deci nu vor termina. […] La Liceul cu Program Sportiv mai au de finalizat nişte lucrări la Cantină şi la pista de atletism. Trebuie să termine până în data de 25 noiembrie pentru a putea să înaintăm documentele de plată şi să facem recepţiile finale” , a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*