Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO! Brad de Crăciun de 14 metri, instalat în centrul Sucevei

brad4Suceava se pregătește de sărbători. În centrul municipiului au început deja pregătirile pentru Crăciun și Anul Nou. În mai puţin de două săptămâni, centrul Sucevei va fi transformat într-o zonă de basm, dedicată sărbătorilor de sfârșit de ani, sute de instalaţii luminoase şi decoraţiuni fiind pregătite să înfrumuseţeze zona recent modernizată, unde municipalitatea vrea să organizeze Crăciunul în stil vienez.

Bradul de Crăciun a fost adus și instalat, luni după-amiază, pe esplanada Casei de Cultură, iar în următoarele zile urmează să fie ornat. De altfel, luminile de Crăciun din brad şi cele ale instalaţiilor luminoase din oraş vor fi aprinse pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, moment îndrăgit de o mulţime de suceveni, devenind deja o tradiţie aşteptată an de an.
like-facebook
Bradul din centrul Sucevei, cu o înălţime de 14 metri, a fost adus din pădurile private de pe raza Ocolului Silvic Bogata, comuna Baia, fiind donat Primăriei Suceava. Un alt brad, adus din aceeaşi zonă, este instalat tot luni seară în sensul giratoriu din cartierul Burdujeni, iar săptămâna viitoare va mai fi adus unul, pentru a fi amplasat în faţa sediului Primăriei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*