Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Focuri de armă după contrabandiști. Au abandonat țigările și au fugit!

tigariPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, duminică seară, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii de frontieră Straja, mai multe persoane care transportau mai multe colete, spre interiorul ţării.

Oamenii legii le-au cerut persoanelor respective să se oprească, dar acestea au luat-o la fugă, iar polițiștii  folosit conform legii, armamentul din dotare, fiind trase 6 focuri de avertisment, în plan vertical.
like-facebook
Cei în cauză au abandonat coletele şi profitând de terenul accidentat şi împădurit, dar şi de întuneric, au fugit spre teritoriul statului vecin. Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului.

În cadrul acţiunii, în zonă au fost descoperite mai multe colete ce conţineau cantitatea de 11.420 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 115.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*