Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Sute de kilograme de pește, găsite în mașina unui sucevean, confiscate de Garda de Coastă

pesteAproximativ 300 kilograme produse din pește găsite în mașina unui sucevean au fost confiscate la Pardina.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competență a Sectorului P.F. Pardina un sucevean care transporta, cu un autovehicul, cantitatea de 300 kilograme produse din pește, fără documente legale.

Joi, în jurul orei 14:35, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Pardina, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control, în zona de competență, un autovehicul marca Hyundai înmatriculată în județul Suceava, condusă de cetățeanul român B.I.., în vârstă de 52 de ani.

like-facebookÎn urma controlului, a fost găsită cantitatea de 276 kilograme pește din speciile caras și știucă, 20 kg pastă pește, 5 kg raci și 500 grame icre știucă, pentru care bărbatul domiciliat în județul Suceava nu a prezentat documente de proveniență și transport.

„Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de produse pește, care a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘deținere și transport a peștelui, icrelor ori produselor din pește obținute din pescuit fără documente legale’, faptă prevăzută și sancționată de art. 64, lit. h din O.U.G. 23/ 2008, modificată și aprobată prin Legea 317 /2009”, susține purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, subinsp. Alexandru Ion.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*