Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! Prima cursă Tarom a aterizat la Suceava. Cine sunt pasagerii

pasageri cursaPrima cursă Tarom a aterizat, joi, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. Între primii 27 de călători din cele 43 de locuri disponibile s-au aflat președintele Consiliului Județean Suceava și o parte din parlamentarii de Suceava și de Botoșani. Este vorba de senatorii Steliana Miron, Neculai Bereanu, Ovidiu Donțu și deputații Alexandru Băișanu și Cezar Cioată.

like-facebookPasagerii au primit din partea Consiliului Județean și Regiei Autonome Aeroportul Ștefan cel Mare pliante promoțiale de promovare a aeroportulului și de turism a județului și un CD cu mănăstirile din Bucovina.

Primii călători au fost așteptați pe pistă de directorul aeroporului, Ion Măriuța. Piloții Companiei Tarom au primit din partea Consiliului Județean și Regiei Autonome Aeroportul câte o diplomă și materiale promoționale.

lista pasageriPrima cursă Tarom după modernizarea Aeroportului a plecat din București în jurul orei 12.30 și a aterizat la Suceava la 13.33.

Primul zbor oficial al companiei Tarom și primul zbor gen cursă regulată de pe data de 12 noimebrie. De astăzi, putem spune că am mai făcut un pas important, suntem deschiși către aviația comercială în totalitate. Mă bucur că a fost destul de plin avionul, în condițiile în care cursa s-a pus în vânzare de foarte scurtă vreme, s-a umplut destul de bine și pe sosire și pe plecare. În scurt timp vor fi îmbarcați pasagerii de București și le doresc și lor un zbor plăcut.Vremea era în regulă, echipajul excepțional…Regret că în acest avion aș fi vrut să fie și Victor Ponta dar poate data viitoare”,  a spus șeful administrației județene.

olarean sotia si fataÎntre primii pasageri pentru zborul Suceava-București s-a aflat primarul suspendat al orașului Rădăuți, Aurel Olărean, împreună cu soția și fiica, Eliza Gabriela. El ne-a spus că a mai circulat cu compania Taromul în perioada cât a fost parlamentar, însă de această dată a fost invitat de fiica sa, Eliza, care în data de 14 noiembrie va împlini vârsta de 15 ani.

„Fetița ne-a invitat la un restaurant cu mâncare din carne argenitiană în Capitală și a vrut să fie cu noi în această zi aniversară și să mergem cu avionul la București. Mai avem o fiică care este student la București și care ne va aștepta la aeroport”, ne-a spus Olărean.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Cristi says:

    Si eu de doi ani caut un loc de munca si nu gasesc

    Răspunde
  2. chir says:

    Normal ca nu gasesti ,tu vrei salariu de director.
    cine nu vrea sa munceasca foloseste scuza asta.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*