Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Prefectul Sucevei: Primăria să facă pași repezi pentru redeschiderea bazarului cu respectarea normelor PSI

harasimPrefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a discutat, miercuri, cu cinci reprezentanți ai protestatarilor din fața Palatului Administrativ care au cerut redeschiderea Bazarului.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că va face o adresă către Primăria Suceava în care va solicita să se implice în soluționarea problemelor ridicate de comercianții din bazar. Harasim a dat asigurări că complexul comercial va fi deschis în termen scurt.

like-facebookȘi noi și agenții economici din Bazar și cei care vin să cumpere să știe că în termen scurt vrem ca bazarul să fie deschis. În urma discuțiilor am stabilit să facem un demers către Primărie, să își ducă la bun sfârșit activitatea care ține de ISU și care nu a fost contestată de către comercianți. Primăria să facă pași repezi pentru redeschidere cu respectarea normelor PSI. Au fost identificate alte două- trei elemente pe zona Bazarului mai de mică amploare. Ceea ce a început Primăria trebuie să se facă pentru asigurarea securității comercianților și a celor care vin în Bazar. Vă vom sprijini, vom face demersuri către structurile MAI să vă dea sprijin, recomandări”, a spus prefectul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*