Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

A fost cheltuită doar jumătate din suma alocată prin PNDL de Ministerul Dezvoltării. Nechifor: Poate constructorii nu aveau chef, aveau emoții că nu o să fie bani

catalin nechifor (1)Președintele Consiliului Suceava, Cătălin Nechifor, a spus, la întâlnirea cu primarii din județul nostru, că a fost cheltuită doar jumătate din suma care a fost alocată Sucevei prin PNDL Ministerul Dezvoltării Regionale, din cei 64 de milioane de lei.

like-facebookȘeful administrației județene a cerut primarilor să se implice în implementarea proiectelor de investiții pentru a se putea face deconturi la lucrări.

,,Pentru mine nu este un lucru tocmai bun. Nu am cheltuit nici cât a fost alocat. Și gândiți-vă foarte clar că ce semnăm astăzi, aceste contracte, fără să ținem cont de cuantumuri anuale. Poate constructorii nu aveau chef, aveau emoții că nu o să fie bani.V-am spus de multe ori o să fie bani și nu suntem în măsură să îi cheltuim.Vă rog să vâ gândiți cum găsim formulele să putem deconta cât mai repede”, a spus Nechifor.

Șeful administrației județene a atras atenția asupra investițiilor care se fac în școli să fie conforme cu normele PSI.

Sunt școli foarte vechi și trebuie să se conformeze deși va fi mai greu iar pentru cele noi am pretenția să le construim cum trebuie să nu avem probleme. Din cele 118 obiective 12 sunt nou integrate”, a spus Nechifor.

El a subliniat ă rectificarea bugetară a județului va avea loc vineri, iar până atunci se va lucra la partea de criterii și conformare a județului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*