Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Nechifor, către primarii care nu au contribuit la proiectul SMID: Nu aş vrea în viaţa mea să fiu în situaţia în care să vă acţionez în instanţă, dar mă forţaţi!

primari la cj (3)Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, la întâlnirea cu o parte din primarii din județ că sunt mai mult de jumătate dintre primăriile din județ care nu și-au achitat contribuțiile proprii pentru proiectul SMID. El a reaminit că ar putea fi date în judecată de Consiliul Judeţean, pe motiv că nu şi-au achitat contribuţiile, fiind și primării care nu au achitat nici o sumă pentru acest proiect.

Nechifor a ținut să le transmită primarilor că nu își dorește să se ajungă în această situaţie, insă doar in instanța vor putea fi banii recuperați.like-facebook

primari la cj (1)Vă spun cu părere de rău, sunt extrem de multe localităţi care nu au plătit nimic la SMID. Nu e în regulă. Dumneavoastră aveţi proiecte în comunităţi, ştiţi ce înseamnă să blochezi un proiect dacă nu îi asiguri cofinanţarea. Am încercat de atâtea ori, m-am săturat eu să vorbesc despre lucrul ăsta de atâtea ori. Vă spun, nu am dat încă drumul la procedura juridică, dar o fac dacă azi, mâine,vineri, luni cel târziu sumele nu sunt, vă spun că blocăm proiectul și mă puneți în situația neplăcută să vă acționăm în judecată. Sunt localităţi care nu au dat vreodată un leu. Sunt 118 proiecte, proiectul ăsta este tot al dumneavoastră. Nu e pentru mine, nu e pentru cineva din Suceava, este al tuturor. Vă rog, atenţie! Mă puneţi într-o situaţie total neplăcută. Nu aş vrea în viaţa mea să fiu în situaţia în care să vă acţionez în instanţă, dar mă forţaţi”, a conchis Nechifor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*