Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Șoferi sancționați pentru că au înghesuit prea mulți pasageri în microbuz. Stăteau ca sardelele!

inghesuiti in microbuzDoi șoferi au fost sancționați de polițiștii suceveni după ce au fost prinși că transportau cu microbuzele mai multe persoane decât numărul maxim de locuri. Oamenii erau înghesuiți ca sardelele.

Un bărbat de 60 de ani din municipiul Suceava, în calitate de conducător auto al unui operator de transport a efectuat transport public de persoane cu microbuzul pe ruta Șcheia-Suceava, având în interiorul autovehiculului cu 24 de persoane mai multe decât numărul maxim de locuri înscris în certificatul de înmatriculare.

Un bărbat de 54 de ani din comuna Dărmănești în calitate de conducător auto al unui operator de transport a efectuat transport public de persoane cu microbuzul, pe ruta Rădăuți-Suceava, având în interiorul autovehiculului cu 19 persoane în plus față de numărul de locuri înscris în certificatul de clasificare (14 locuri).

like-facebookAmbii conducători au primite câte o amendă de 4.000 lei.

Luni, Serviciul Rutier şi Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava, au organizat şi desfăşurat o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii autovehiculelor licențiate pentru transportul public de persoane.

Astfel, au fost verificate 15 autoturisme de transport persoane şi aplicate un număr de 10 sancţiuni contravenționale în valoare de 14.890 lei.

De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi a fost suspendat dreptul de utilizare a unui autovehicul. Un bărbat de 60 de ani a condus autoturismul pe DJ 208A, în comuna Bosanci și a transportat ilegal 5 persoane-clienți în regim taxi, fără a deține autorizație taxi valabilă. Transportul a fost contracost și s-a realizat în mod repetat. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă de 1.000 lei și i s-a reținut certificatul și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare al vehiculului pe o perioadă de 6 luni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*