Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Nechifor, nemulțumit de închiderea Bazarului: Nu cred că Suceava este un oraș gestionat

catalin nechiforPreședintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, îi invită la discuții, la sfârșitul acestei săptămâni, pe primarul Sucevei, Ion Lungu, reprezentanți ai ISU, dar și parlamentarii suceveni pe tema actelor normative PSI.

Șeful administrației județene a spus că aceste discuții ar putea să aducă unele modificări care țin de reautorizarea și avizul emise de Inspectoratul Județean de Urgență unor imobile, considerând că aceste condiții sunt prea dure.

like-facebookNechifor se arată nemulțumit de măsura luată de Inspectoratul Județean Pentru Situații de Urgență de închidere a Bazarului din Lunca Sucevei până la respectarea normelor tehnice prevăzute de ultima Ordonanță de Urgență a Guvernului referitoare la îndeplinirea unor criterii stricte de securitate la incendiu.

Nu cred că Suceava este un oraș gestionat. Regret ceea ce s-a întâmplat la clubul Colectiv, nu trebuia să se întâmple, însă dorința de închide parcă ne rupe. Sunt spitale, școli care nu au autorizație de la ISU este un risc și acolo. În bazar lucrează 2000 de oameni, unii chiar trăiesc cu banii câștigați de acolo. Nu mă reper la calitatea mărfii, asta e treaba ANAF și OJPC, însă mulți cumpără din bazar pentru că este mai ieftin și nu își permit să ia de la magazine. Nu aș vrea să caut vinovații din bazar însă au fost cheltuți bani pentru modernizare și ce au lăsat în urmă? Ce facem cu oamenii? Îi invit, de exemplu vineri, la dialog, pe primarul Sucevei, reprezentanții ISU și parlamentarii suceveni să vedem ce putem face”,  a spus Nechifor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*