Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Ilie Niță a îmbrăcat un costum care valorează cât „10 costume Armani”. Vezi ce surpriză i-a făcut regizorului Mircea Drăgan!

nita in sumanVicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Ilie Niță, a ținut în mod special să îi facă o surpriză regizorului Mircea Drăgan, luni,  iar la ieșirea din liftul Palatului Administrativ l-a așteptat într-un suman tradițional.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât acest suman a fost purtat de unul dintre suceveni la turnarea filmului „Neamul Șoimăreștilor”.

Sumanul din lână și cu o lucrătură manuală la guler a fost achiziționat de viceliderul administrației județene de la cel care l-a purtat și l-a costat, spune el, „cât 10 costume Armani”.

Acest suman tradițional a fost purtat la turnarea filmului Neamului Șoimăreștilor și am ținut să îl cumpăr de la cineva care l-a purtat. Acum valorează cât 10 costume Armani și valoarea acestuia va crește. Eram elev pe atunci, însă îmi amintesc că auzeam că se toarnă un film istoric. Era o mândrie pe atunci să auzi că sunt atâția actori, că erau implicați și săteni, ceva care poate România nu va mai trăi niciodată”, a spus vicepreședintele CJ.like-facebook

nita in suman2Maestrul Mircea Dragon a fost însoțit la Suceava de îndrăgita actriță Ioana Drăgan și a dorit să revadă în Bucovina locurile unde a filmat, între care s-a aflat Cetatea de Scaun a Sucevei, Mănăstirea Dragomirna, Mănăstirea Putna și Mănăstirea Sucevița.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*