Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Regizorul Mircea Drăgan: Consiliul Județean poate folosi oricând filmele pentru promovare și pentru orice activitate

cj 9.11 (25)Regizorul şi scenaristul Mircea Drăgan a declarat la Suceava, după ce i-a fost conferit titlul de „Cetăţean de Onoare al judeţului Suceava”, că deţine toate drepturile de autor pentru filmele sale din cinematografia româneacă, iar CJ Suceava le poate folosi pentru promovarea activităţilor de orice tip inclusiv ca material didactic.

„Nu am nevoie să îmi aprobe cineva pentru că dețin drepturile de autor, iar Consiliul Județean poate folosi oricând filmele lor pentru promovare și pentru orice activitate are nevoie chiar și ca material didactic”,  a spus Mircea Drăgan.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a discutat cu regizorul Mircea Drăgan pentru acceptul  ca o secvenţă din filmul „B.D. la munte şi la mare”, realizat de el în 1971, să fie folosită în clipul de promovare a zborurilor Bucureşti-Suceava pentru Aeroportul Ștefan cel Mare Salcea-Suceava.

like-facebookTrebuie amintit că scena din filmul regizat de Mircea Drăgan a fost prezentată în ședința Consiliului Județean, fiind de fapt un clip de promovare a Aeroportului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*