Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

12 cupluri „de aur” din Marginea, sărbătorite de Primărie

marginea cupluri de aur (1)12 cupluri din comuna suceveană Marginea au fost sărbătorite, duminică, de autoritățile locale la împlinirea a 50 de ani de căsnicie.

De altfel a devenit deja cunoscut ca Primăriile să organizeze astfel de evenimente pentru cuplurile de aur. Comuna Marginea vestită pentru ceramica neagră a îmbrăcat starie de sărbătoare. Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Primăriei comunei iar sărbătoriții s-au ținut de mână așa cum au făcut în urmă cu jumătate de secol. Chiar dacă au mers la biserică, preoții au ținut să oficieze o slujbă de mulțumire.

marginea cupluri de aur (2)Momentul săvârșirii slujbei a fost emoționant mai ales că celor 12 cupluri li sau adăugat copii sau nepoții acestora. Cristuș Vasile și Elena sunt între familiile care au trăit mereu alăturii nu numai la bine ci și mai puțin bine. Ca ei pot spune același lucru încă 11 familii. Sărbătoriții comunei au avut parte de un pahar de vin și au asistat la un program artistic susținut de artiștii locali. În semn de respect, sărbătoriții au primit un buchet de flori, o diplomă aniversară, o masă festivă și o câte 100 de lei de fiecare familie. like-facebook

„Împreună la bine și la greu, vreme de 50 de ani, cele 12 familii sunt sărbătorite în această zi de sărbătoare. Locuitorii, autoritățile locale, alături de primarul comunei vă arătăm respectul și aprecierea pentru tot ce ați realizat în familie și ca oameni, dovedind astfel că reprezentați adevărate exemple de viață pentru noi. Ca o recunoaștere pentru tot ce ați contribuit la clădirea unei comunități de adevărați gospodari care au susținut și continuat adevăratele valori, administrația locală a organizat pentru dumneavoastră “Nunta de aur”, eveniment destinat acelor familii care au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie. Sper că în această seară am oferit un gram de fericire ale acestor cupluri ale senectuții. Am văzut momente de fericire interioară în ochii oricărui sărbătorit”, a declarat Ioan Onufrei, primarul comunei. marginea cupluri de aur (3)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*