Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Sfârșit cumplit! Bătrână arsă de vie în propria locuință

incendiu baba arsaO bătrână de 86 de ani din satul Dealu, comuna Zvoriștea, a avut parte, joi seară, de un sfârșit cumplit. Femeia a murit arsă de vie.

Potrivit plt.adj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, locuința femeii, R.L., a fost cuprinsă de flăcări, iar militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zvoriştea, au intervenit cu cinci autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

like-facebookLa sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul bucătăriei de vară, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la o anexă aflată în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:00 şi au ars planşeul bucătăriei pe 35 de metri pătraţi, precum şi interiorul camerei de locuit şi al holului, cu bunurile aferente (mobilier, textile şi altele). S-au degradat pereţii interiori. Din păcate, temerile martorilor care au anunţat evenimentul s-au adeverit, iar pompierii militari au găsit lângă sobă trupul carbonizat al femeii, în vârstă de 86 de ani”, a precizat plt.adj. Alin Găleată.

Potrivit reprezentantului ISU, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un jar căzut din sobă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*