Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

PRM Suceava a trecut „în bloc” la Blocul Unității Naționale

saveta ionesiMai mulți președinți de organizații PRM din județul Suceava din randul cărora face parte și liderul organizației județene au trecut în bloc la Blocul Unității Naționale.

Decizia neașteptată luată de majoritatea membrilor PRM cu funcții de conducere a fost luată în aceste zile iar 8 membri fac parte din Comitetul de Inițiativa a Blocului Unității Naționale.

Președintele acestui comitet a fost desemnat ca fiind Saveta Ionesi, cea care a condus organizația județeană a Partidului Romania Mare.

like-facebook„Este un partid nou înființat, persoanele care au fondat această nouă formațiune politică sunt nepătate și au o imagine bună. Nu au participat la distrugerea Romaniei. Este un partid cu o doctrină nouă care își dorește să reprezinte toate categoriile sociale. Blocul Unității Naționale își dorește să copteze cat mai mulți tineri”, a spus Saveta Ionesi.

Liderul Blocului Unității Naționale Suceava a mai afirmat că își dorește să aibă reprezentativitate în toate localitățile din județ iar partidul să reprezinte interesele cetățeanului.

„Dorim ca anul viitor să avem un cuvant de spus la alegeri și să reușim să avem organizații în toate unitățile administrativ teritoriale. Va fi greu dar deja avem experiență în ce privește modul de organizare și sperăm să ne impunem”,  a mai spus Saveta Ionesi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*