Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Club sucevean închis pentru evitarea unei tragedii ca aceea din Capitală. Patronul vrea să aducă îmbunătățiri

pubAdministratorul clubului „31 motors pub”, din municipiului Suceava, club situat la câțiva pași de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a decis să închidă din proprie inițiativă unitatea.

Trupa déjà mult mediatizată „Goodbye to Gravity” urma să susțină aici un concert pe 14 noiembrie. Cezar Miron, administratorul clubului a luat o decizie care este unică în judeţ după producerea tragicului eveniment din Clubul „Colectiv” din Capitală.

like-facebookEl a motivat decizia de a suspenda activitatea până la remedierea deficienţelor legate de securitatea la incendii. Decizia pare însă mai degrabă luată din cauză că imobilul nu întrunește normele PSI așa că administratorul clubului, pentru a nu primi o decizie de închidere din partea ISU, a preferat să facă mai degrabă pe persoana care îi pasă de siguranța oamenilor.

„Am luat decizia de a suspenda activitatea, inclusiv de a anunța și la Registrul Comerţului, din cauza tragediei de la clubul Colectiv, unde au murit prieteni chiar de-ai noştri”, a motivat administratorul clubului, Cezar Miron.

„Tragedia de vineri ne-a dat un reset total. Lucrăm deja la un plan care sperăm să fie gata cât de curând posibil. Până atunci, clubul va fi inchis. Stați liniștiți, nu renunțăm! Multumim pentru înțelegere și susținere!”, se arată pe pagina de facebook conducerea clubului.

De cealaltă parte, adjunctul şefului ISU Suceava, lt-col. Costică Gheaţă, cel care a mers la clubul „31 motors pub” după ce a fost anunțat de a administratorul clubului a spus că domnul Cezar Miron „vrea să vină cu îmbunătăţiri pentru diminuarea riscului de incendiu şi evitării unui eveniment similar celui de la Bucureşti”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*