Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Copreședintele ALDE Suceava, după demisia premierului: Nu avem de câștigat, ci doar de pierdut și se va simți în buzunarul cetățeanului în primul rând

galan (1)Copreședintele ALDE Suceava, deputatul Constantin Galan, a declarat că decizia premierului Victor Ponta de a demisiona din fruntea Guvernului a fost una neașteptată, dar a fost făcută după ce oamenii au ieșit în stradă și după tragicul eveniment de la Clubul Colectiv soldat cu moartea a 32 de persoane și rănirea altor 160.

„O astfel de decizie se ia în orice țară democratică când se întâmplă o tragedie și cred că a fost o decizie neașteptată și sperăm ca lucrurile să meargă pe un drum bun în continuare”,  a spus parlamentarul.
like-facebook
Potrivit lui Galan, măsurile luate de Guvernul condus de premierul Victor Ponta au fost în favoarea cetățeanului, dând ca exemplu majorarea salariilor și scăderea TVA.

Parlamentarul sucevean este de părere ca această criză politică trebuie soluționată cât mai repede pentru ca România să nu aibă de suferit nu numai în plan intern dar și extern.

„Sperăm ca noul premier care va prelua guvernarea să fie numit din partea coaliției majoritare și așa ar fi și democratic însă și președintele poate numi un premier ceea ce nu e echitabil. Nu ne dorim ca această perioadă care urmează după demisia premierului Victor Ponta să dureze foarte mult pentru că nu avem de câștigat, ci doar de pierdut și se va simți în buzunarul cetățeanului în primul rând”,  a spus Galan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*