Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tarom a anunțat curse zilnice pe aeroportul Suceava cu over-night de la 1 martie

aeroport suceava (26)Tarom a anunțat zborurile la și dinspre Suceava, începând cu data de 12 noimebrie 2015 și până pe 17 februarie 2016.  Aeroportul Ștefan cel Mare va avea curse Tarom două ori pe săptămâna, în zilele de luni şi joi, avioanele vor pleca de la Bucureşti la ora 12:20 şi vor ateriza la Suceava la ora 13:00.

Tot în aceleași zile vor opera curse Tarom Suceava – Bucureşti cu plecare la ora 13:55 şi sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 15.10 Biletele pentru aceste zboruri pot fi cumpărate nu numai de la agenția Tarom ci şi on-line, de pe site-ul companiei aeriene.

like-facebookPotrivit Tarom cursele over-night vor fi suplimentate începând cu 1 martie.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat marți că la aeroport se finalizează fși lucrările pentru conformarea la directiva Europeana 139 privitoare la siguranța aeronatică.

Suntem singurul aeroport din România care execută în timp scurt acest proiect. Lucrările sunt realizate 75%, şi cred că până pe 12 noiembrie, când va opera prima cursă Tarom le vom finaliza. Sunt lucrări importante pentru racordarea pistei şi a căilor de rulate la terenul adiacent. … este vorba de construcţia unei pante de cădere, mai uşoară şi mai facilă pentru situaţii limită în care un avion nu poate să oprească pe calea de rulare sau pe pistă. Sunt elemente de siguranţă”, a spus Nechifor care a precizat că Romatsa lucrează pentru montarea sistemului de navigaţie ILS, de aducere automată a aeronavelor la sol pe timp de ceaţă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*