Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

S-a dat în spectacol cu BMW-ul în fața iubitei, dar l-a costat. Vezi cum a încercat să o impresioneze!

cocalarUn tânăr de 23 de a vrut să se dea în spectacol cu BMW-ul în fața iubitei sale de 18 ani, dar acest lucru l-a costat scump. Duminică, acesta s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cu un autoturism marca BMW, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

Ajuns pe artera de control, șoferul autoturismul nu a oprit si a continuat deplasarea în viteză, fără a mai opri pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, intrând astfel ilegal pe teritoriul României.
like-facebook
Poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea autovehiculului folosind semnalele acustice şi luminoase, reușindu-se blocarea mașinii după aproximativ 300 de metri iar cele două persoane au fost reţinute. In urma legitimării, s-a stabilit ca șoferul este cetăţeanul ucrainean Nikolai M., de 23 ani şi iubita sa Daniela L. de 18 ani, din Ucraina.

Deoarece acestea emanau halenă alcoolică, la faţa locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Siret pentru testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

Cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conducătorul auto mai este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*