Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Tânără înșelată cu 1.500 lei prin metoda șmen, la Câmpulung Moldovenesc

tepuit baniO tânără, în vârstă de 19 ani, a fost înșelată cu 1.500 lei de o persoană, prin metoda șmen. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, tânăra, din comuna Frumosu,  s-a deplasat, luni, la o casă de schimb valutar din municipiul Câmpulung Moldovenesc, cu intenția de a schimba valută, însă, a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a propus să nu stea coadă și că va face el tranzacția la o cotație mai avantajoasă.

like-facebookAstfel, tânăra a acceptat și împreună cu persoana respectivă, au ieșit din casa de schimb valutar la o distanță de circa 10 metri în stradă și a avut loc schimbul, unde, profitând de neatenția fetei în timpul renumărării banilor, bărbatul i-a sustras suma de 1.500 lei, iar femeia a constatat ulterior că îi lipsește o parte din suma de bani schimbată.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*