Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Ample controale în barurile, restaurantele și cluburile din județ

clubPrefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a cerut primarilor din județ să înainteze Instituției Prefectului o situație privind barurile, cinematografele, restaurantele și cluburile, în vederea derulării unor ample controale.

Începând de marți, echipe mixte alcătuite din reprezentanți ai Inspectoratelor de Poliție și Jandarmi, ai Direcțiilor de Sănătate Publică și Sanitară Veterinară, Protecției Consumatorilor, Agenției de Protecție a Mediului și Inspectoratului Teritorial de Muncă la verificarea tuturor cluburilor iar primul va fi cel situat în Casa de Cultură din Suceava.

like-facebookȘtim în momentul de față câte localuri, câte astfel de localuri funcționează în județul Suceava? Banca noastră de date ar fi registrul comerțului dar la registrul comerțului ne trezim cu, după codurile CAEN cu mii de activități de acest gen autorizate din care să spunem numa 5% sau 10 % sunt în fapt că-și desfășoară activitatea. Noi acum o să cerem de la toate primăriile, de la toate UAT-urile precizări pentru astfel de săli cu activitate, nu cele care probabil sunt cămine culturale unde nu se întâmplă evenimente de genul ăsta. Primarii din județul Suceava au termen până marți la ora 15.00 să transmită prefeturii situația cu toate localurile care funcționează în momentul de față și care sunt problemele pe care le au”, a spus Harasim.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*