Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Spitalul Judeţean Suceava ar putea preleva piele pentru victimele incendiului de la București. SJU vrea să trimită și aparatură și personal

nechifor la spitalSpitalul Județean de Urgență (SJU) Suceava vrea să ajute medicii din București cu aparatură medicală, dar și personal. Anunțul a fost făcut, luni, în cadrul unei conferințe de presă, de managerul spitalului, Vasile Râmbu.

Mai mult decât atât, Râmbu susține că, dacă va fi nevoie, medicii suceveni vor preleva piele pentru pacienții din spitalele din Capitală.

Potrivit managerului SJU, de la Suceava pot pleca la București: un chirurg plastician, doi sau trei medici specialiști în terapie intensivă, asistente, dar și aparate de ventilație.

like-facebookÎn plus, președintele Consiliului Județean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, a promis că va asigura transportul pe calea aerului a aparaturii, sânge, sau a medicilor.

Potrivit acestuia, până la ora 13.00, au fost deja 50 de donatori la centrul de la Suceava.

Media anuala este de 30 de donatori pe zi multumesc tuturor si important este sa organizam procesul de donare eficient tinand cont de capacitatea de procesare si stocare. Nevoie de sange e in fiecare zi!”, a spus Nechifor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*