Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Altar de lumânări la Suceava pentru cele 30 de persoane moarte în clubul din București

altar de lumanari (1)Drapelul a fost coborât în bernă la Palatul Administrativ din Suceava. În Piața Tricolorului au fost aprinse lumânări de către suceveni în memoria victimelor de la Clubul Colectiv din Capitală.
Suceveni de toate vârstele, dar mai ales tineri, au ținut să aprindă o lumânare pentru cele 30 de persoane care și-au pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă.

like-facebook„Am primit în dar o icoană cu Maica Domnului și pruncul Isus de la o măicuță de la Mănăstirea Piatra Tăieturii, la câteva minute după ce am aflat vestea cumplită. În seara asta am aprins ți o lumânare în piața centrală a Sucevei și am lăsat această icoană în memoria celor trecuți la neființă în accidentul de vineri! Dumnezeu să îi ierte și să le dea sănătate celor care se luptă pentru viața”, a spus președintele CJ Cătălin Nechifor.

altar de lumanari (2)Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în incendiu a ajuns la 30. Alte 137 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, dintre care 57 sunt în stare critică şi gravă.

 

 

 

 

 

 

prefectura


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*