Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Centrul Cultural Bucovina, sfințit de un sobor de preoți. Primele filme la Cinematograful Modern vor rula duminică

cinema 4 parlamentariCentrul Cultural Bucovina a fost sfințit, vineri, de un sobor de preoți în prezența autorităților județene și locale.  Au participat la eveniment primarul Sucevei, Ion Lungu, cei doi viceprimari, Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei, dar și fostul viceprimar, Gavril Vârvara, în prezent consilier local, parlamentarii Gherghe Flutur, Steliana Miron, Ion Bălan, Constantin Galan , preșeidintele Uniunii Polonezilor din România, deputatul Ghervazer Longher , prefectul Sucevei, Constantin  Harasim, consilieri locali,  dar și angajați ai Primăriei Suceava implicați în această investiție.
like-facebookPrimele filme vor rula duminică, 1 noiembrie și imediat după inaugurare s-a format rând la cumpărarea biletelor. Filmele care vor putea fi vizionate sunt Minionii, costul unui bilet fiind de  5 lei și  Jurassic World și Everest, costul unui bilet fiind de 10  lei.
Potrivit primarului,Ion Lungu, capacitatea sălii este de 300 de locuri, însă dat fiind faptul că scena este folosită și pentru teatru, dar și de Ansamblul Ciprian Porumbescu care își va muta sediul în acest imobil, capacitatea este de 262 de locuri.
Ecranul are o diagonală de 13 metri. Refacerea fostului cinematograf Modern a valorat 15 milioane de lei, lucrările fiind executate de Civica. 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*