Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

FOTO! Percheziții la contrabandiști de țigări. Ce a făcut un individ când s-a trezit cu mascații la ușă

perchezii (1)Șase percheziții au avut loc, vineri, într-un dosar de contrabandă. Descinderile au fost făcute  în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Oraşului Gura Humorului.

Percheziţiile au fost desfăşurate la două unităţi comerciale din oraşul Frasin şi la 4 persoane fizice, toate domiciliate pe raza oraşului Frasin.

În urma acestora, au fost ridicate 1220 bucăţi ţigarete diverse mărci de provenienţă extracomunitară, 36 litri de alcool şi o armă neletală, nesupusă autorizării.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa unui bărbat de 41 de ani, după ce au ajuns la locaţie, poliţiştii au fost nevoiţi să utilizeze forţa pentru a pătrunde în incinta casei, bărbatul în cauză încercând să se sustragă şi să incendieze o cantitate de ţigarete de contrabandă.
like-facebook
„Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul I.P.J Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Compartimentul de Investigare a Criminalităţii Economice Gura Humorului faţă de doi bărbaţi de 41, respectiv de 46 de ani din oraşul Frasin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prev. şi ped. de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 modificată, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*