Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Șofer trimis în judecată pentru că a condus beat. Vezi ce alcoolemie avea!

trimisi in judecataProcurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Virgil Cernat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Potrivit prim procurorului Constantin Steiciuc, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în data de 14 martie 2015, ora 12.10, Cernat Virgil a condus pe strada Calea Bucovina, din municipiul Câmpulung Moldovenesc judeţul Suceava, autoturismul marca Peugeot, cu nr. de înmatriculare SV 07 BIG, având o îmbibaţie alcoolică de 1,30 g/l alcool pur în sânge la prima probă şi respectiv 1,15 g/l alcool pur în sânge la a doua, conform buletinului de analiză toxicologică-alcoolemie  emis de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, fiind oprit în trafic pentru control de către organele de poliţie.
like-facebook
„Sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu nu înlătură sub nicio formă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpatul”,  susține prim procuror, Constantin Steiciuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*