Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

S-au urcat la volan băuți. Polițiștii le-au venit de hac

etilotestMai mulți șoferi au fost surprinși de polițiștii suceveni băuți la volan. Sâmbătă, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, în timp ce acţiona cu aparatul radar pe DN 17, în comuna Păltinoasa, a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani din județul Botoșani, depistat cu viteza de 82 km/h în localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 2E, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Vicovu de Jos. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
like-facebook
Tot duminică, a fost oprit pentru control în localitatea Manolea, din comuna Forăști, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Șoferii  prinși pe picior greșit s-au ales cu dosare penale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*