Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

O fetiță și două femei, victime ale unui accident rutier

accident 12 raniti (12)O fetiță de 11 ani și două femei au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, vineri seară, pe DJ 208D, în afara localităţii Mitocu Dragomirnei.

În timp ce conducea mașina pe DJ 208D, pentru a evita impactul cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din municipiul Suceava care a pătruns pe carosabil de pe o alee, un bărbat de 37 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a intrat în coliziune frontal-laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Rădăuţi, care circula din sens opus.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei minore de 11 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani și a două femeie de 30 și 41 de ani, ambele din municipiul Rădăuţi, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani.
like-facebook
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*