Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Carambol cu trei mașini la Vatra Dornei. Un bărbat a fost rănit

accidentTrei mașini au fost avariate, iar un bărbat a fost rănite, vineri, din cauza unui șofer care a ignorat regulile de circulație.
În timp ce conducea autoturismul pe strada Podu Verde, din municipiul Vatra Dornei, un tânăr de 27 de ani, din oraşul Salcea, a efectuat virajul la stânga, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului care circula din sens opus și condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Dorna Arini, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 22 de ani a fost proiectat în autoturismul condus de un localnic de 42 de ani, oprit, care avea intenţia să iasă din curtea unui imobil.
like-facebook
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui localnic de 25 de ani, pasager în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani.

„Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*