Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Nuntă cu ștaif la Suceava. Fiul șefei Gărzii de Mediu și-a pus pirostriile

nunta fiul sefei garzii de mediu (1)Șefa Gărzii de Mediu Suceava, Adriana Iordache, și directorul Liceului de Informatică din Suceava, Virginel Iordache, sunt socri mari. Mirii, Vlad și Adriana, și-au unit destinele, sâmbătă, atât civil, cât și religios.

Ofițerul stării civile a fost primarul Sucevei, Ion Lungu, iar cei doi s-au căsătorit civil și religios la biserica de la Mănăstirea Sf Ioan cel Nou din municipiul Suceava.

like-facebookDupă ce au pus „Da” și au primit certificatul de căsătorie, edilul Sucevei le-a urat <Casă de piatră și fericire> și a îmbrățișat proaspeții însurăței. Trei fețe bisericești au oficiat serviciul religios. Și în fața altarului bisericesc, mirii au spus „Da” și s-au sărutat cu foc.

Vlad și Alexandra au strălucit prin eleganță și rafinament. Părinți sprituali sunt Costi și Violeta Drăgan.

Cei doi tineri se cunosc încă de pe băncile liceului și tot de atunci au rămas prieteni, o prietenie care s-a transformat ulterior într-o frumoasă poveste de dragoste.

Absolvenți de studii universitare, ambii au ales să muncească în București în domeniul radiocomunicațiilor. Părinți sprituali sunt Costi și Violeta Drăgan, iar petrecerea are loc la restaurantul Zamca din Suceava. Între cei care vor întreține atmosfera de dans și voie bună se află interpretul de muzică popular Călin Brăteanu.

Socrii mari, Adriana și Virginel Iordache, acesta din urmă director al Liceului de Informatică din Suceava și trezorier al organizației județene a PSD Suceava, dar și socrii mici, Mihai și Carmen Buliga, își doresc la unison să devină cât mai curând bunici. Dat fiind faptul că socrul mare este unul dintre membrii cu vechime în PSD este de așteptat ca printre invitați să fie prezenți și președintele PSD, Cătălin Nechifor, parlamentari social democrați, dar și primari din județ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*