Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Ion Lungu, despre lucrările la pasajul Ițcani: După ce se vor termina, cei care au înjurat Primăria și pe primar vor fi bucuroși că s-a făcut o treabă de calitate

ion lunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, vineri, că este mulțumit de stadiul lucrărilor la pasajul CFR de la Ițcani. Edilul municipiului reședință de județ a inspectat podul peste calea ferată, acolo unde lucrările de reabilitare sunt efectuate de firma „Victor Construct”  din Botoșani.

Lungu a fost însoțit la vizita de lucru de pe șantierul pasajului de către reprezentantul acestei firme botoșănene, Elisei Bidu. Trebuie amintit că la pasajul de cale ferată din cartierul Ițcani nu s-a mai intervenit de circa 40 de ani, fiind, potrivit primarului, una dintre cele mai complexe lucrări executate după Revoluție în municipiul reședință de județ.

like-facebook„Am salvat acest pasaj în ceasul al XIV –lea pentru că era într-un stradiu avansat de degradare” , a spus edilul Sucevei, care a ținut să-și ceară scuze de la suceveni pentru disconfortul creat în traficul rutier.

Devierea traficului prin cartierul Burdujeni dar și pe șoseaua de centură înspre centrul Sucevei sau bazar a creat numeroase blocaje în traficul rutier ceae ce a adus numeroase critici la adresa edilului municipiului.

„Pot să pun presiune pe constructori până la un anumit punct, ați văzut ce se întâmplă prin țară, cu autostrada care se dărâmă….După ce se vor termina lucrările, cei care au înjurat Primăria, și pe primarvor fi bucuroși că s-a făcut o treabă de calitate”, a ținut să spună Lungu.

La rândul său, șeful de șantier Elisei Bidu a ținut să amintească că lucrările sunt dificile pentru că spus că sub pasaj se lucrează cu „prese hidraulice speciale, cu mortare speciale și se aplică vopsitorii finale”. Botoșăneanul a mai spus că lucrările sunt în execuție din ambele părți ale pasarelei, atât dintre Suceava cât și dinspre Rădăuți pentru ca se finaliza în cât mai scurt timp.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*