Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO! Gala Excelenței în Afaceri, organizată de Camera de Comerț și Industrie Suceava

camera de comertCamera de Comerț și Industrie Suceava a organizat, vineri, 23 octombrie 2015, la Conacul Domnesc, Gala Excelenței în Afaceri 2015, pentru comunitatea de afaceri din județul Suceava.

Topul Firmelor este, de altfel, un barometru al realităţii economice judeţene şi o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care managerii companiilor locale le-au obţinut în anul în care s-a scurs, în ciuda obstacolelor întâmpinate.

În acest an se împlinesc și 165 de ani de la înființarea Camerei de Comerț și Meserii a Bucovinei şi 25 de ani de la reluarea activității – după perioada comunistă. Momentul a fost marcat în cadrul Galei Excelenței în Afaceri prin discursul lui Lucian Gheorghiu, directorul deneral al CCI Suceava, care a trecut în revistă principalele momente istorice din dezvoltarea sistemului cameral românesc.

like-facebookDe asemenea, în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri 2015 sunt acordate Trofee de Excelenţă şi Premii Speciale pentru a răsplăti elementele cheie de diferenţiere pe piaţă, continuitatea în activitate, eficienţa, calitatea şi competitivitatea.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*