Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Bătrână din Fălticeni înșelată de un fals doctor cu 1.000 de euro

politieO bătrână din municipiul Fălticeni a fost înșelată de un fals doctor cu 1.000 de euro. Abia după ce a dat banii, femeia și-a dat seama că a fost victima unor indivizi care operau prin metoda accidentul.

Joi, polițiștii au identificat patru indivizi, cu vârste între 20 și 28 de ani,  toţi din comuna Cozmeşti, județul Vaslui, în prezent arestaţi preventiv într-un arest din ţară, care au păcălit-o pe bătrâna din Fălticeni.

like-facebookPotrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, aflat într-un penitenciar din ţară, în data de 12 septembrie 2015 a apelat-o telefonic pe femeia din municipiul Fălticeni şi, după ce s-a recomandat ca fiind doctor din cadrul Spitalului Suceava, i-a precizat că nora ei a avut un accident de maşină şi este în stare gravă la spital, iar pentru intervenţia pe care o necesită trebuie să-i dea suma de 3500 euro.

Ulterior, după ce persoana vătămată a fost de acord să dea suma de 1000 euro, la locuinţa bătrânei s-au prezentat doi tineri de 20, respectiv 22 de ani, care au intrat în posesia banilor.

Din cercetări s-a stabilit că cei doi tineri au venit în municipiul Fălticeni cu un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani.

„În urma probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei patru pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, respectiv, pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune”, se precizează în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*