Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Palatul de Justiție Suceava își deschide porțile pentru vizitatori

palatul de justitieLa data de 25 octombrie a fiecărui an, în întreaga Europă este sărbătorită Ziua Europeană a Justiției Civile, inițiativă comună a Consiliului Europei și a Comisiei Europene, eveniment prin care justiția civilă este adusă în atenția publicului european.

Semnificația acestei zile este aceea de a apropia justiția de cetățeni, de a-i ajuta pe aceștia să fie mai bine informați despre drepturile lor și modalitatea de funcționare a sistemului judiciar.

like-facebookÎn vederea consolidării relației de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiție — magistrații și beneficiarii acestuia — justițiabilii, vor fi organizate vineri, 23 octombrie 2015, în intervalul orar 9.00—13.00, în incinta Palatului de Justiție Suceava, manifestări de tipul „ușilor deschise” la care sunt invitați să participe elevi și studenți și nu numai.

„Toți cei interesați sunt rugați să se prezinte la intrarea principală a Palatului de Justiție de unde vor fi direcționați de personalul de pază către coordonatorii desemnați”, potrivit unui comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*