Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Viceprimarul Lucian Harșovschi dă asigurări că sucevenii vor avea căldură din această noapte

caloriferViceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, dă sigurări că sucevenii racordați la sistemul centralizat de termoficare vor avea căldură în calorifere și apă caldă din această noapte. Potrivit acestuia, s-a început deja reumplerea instalațiilor.

like-facebookAu terminat reparatia si in momentul de fata se fac manevrele de umplere a instalatiei. In 4-5 ore vom avea apa calda si caldura la parametrii normali”, a spus viceprimarul.

Sucevenii racordați la sistemul centralizat de termoficare au rămas, marți dimineață, fără apă caldă și căldură după o avarie, produsă în noaptea de luni spre marți, la magistrala de termoficare a Sucevei.

Au fost afectaţi locuitorii din cartierele Obcini, George Enescu, Areni, Zamca şi Centru. Cartierul Burdujeni este alimentat pe o altă magistrală astfel că nu a fost sistată furnizarea căldurii şi apei calde.

Problema a apărut la instalația de încălzire, pe strada Calea Unirii. Magistrala principală s-a fisurat, iar pentru remedierea problemei a fost nevoie de întreruperea apei calde și a căldurii, golirea instalațiilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*