Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

15 persoane săltate de mascați și duse la audieri. Șapte femei și doi bărbați, reținuți

retinuti diicotUn număr de 15 persoane din Șcheia au fost ridicate de mascați și au fost duse la audieri, marți, în urma unor mandate de aducere. Acestea au fost duse la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind suspecte de mărturie mincinoasă. Este vorba, în total, despre Virgil R., Mariana F., Gita G., Floarea R., Argentina D., Liliana C., Lăcrămioara M., Anișoara C., Maria L., Sânziana Z., Luminița O., Maria C., Ion C., Cornelia M., Lenuța P.

În urma audierilor şi a administrării materialului probator, o parte dintre suspecţi au recunoscut faptele reţinute în sarcina lor, iar în urma activităţilor desfăşurate au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 9 persoane de etnie romă: 7 femei şi 2 bărbaţi, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii participaţiei fiecăruia la activitatea infracţională.

like-facebookPotrivit procurorilor, cei 15, fiind audiaţi în calitate de martori într-un dosar privind sechestrarea de persoane și loviri sau alte violențe, au făcut mărturii mincinoase privind inculpaţii Vasile Munga şi Dumitru Elvis Rostaș, pentru a-i scăpa pe aceștia de răspunderea penală.

Vasile Munga și Dumitru Rostaș au fost trimiși în judecată pentru sechestrarea unei tinere, Luiza Miriam Munga, și lovirea Corneliei Munga.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*