Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Scandal de proporții între doi șoferi, la Câmpulung Moldovenesc. Unul avea o alcoolemie uriașă!

 

sirene politieUn scandal de proporții izbucnit, luni, între doi șoferi, la Câmpulung Moldovenesc, a fost aplanat doar prin intervenția polițiștilor. Polemica s-a iscat de la faptul că șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere unui autocar.

Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autocarul la intersecția străzii Calea Bucovinei cu strada Pictor Nicolae Grigorescu, prima stradă fiind drum cu prioritate, conducătorul autocarului a oprit brusc, ca urmare a neacordării priorității din partea autoturismului condus de un bărbat de 33 de ani din comuna Fundu Moldovei, între cei doi având loc o discuţie contradictorie.

like-facebookConducătorul auto de 33 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a declarat polițiștilor că nu el a condus autoturismul ci o altă persoană care a fugit.

În urma audierii pasagerului din autoturism, acesta a declarat că în autoturism se aflau doar el şi bărbatul de 33 de ani.

Conducătorul auto de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*