Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Un tânăr din Suceava, dat în urmărire națională. Racola cărăuși de droguri

george bleancaUn tânăr de 27 de ani din municipiul Suceava, care racola cărăuși de deoguri pentru ruta America de Sus- Europa, a fost dat în urmărire națională. George Ionuţ Bleancă a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind unul din cele 12 persoane condamnate în acest dosar. Dintre aceștia, doar patru au obținut pedepse cu executare după o decizie definitivă a Curții de Apel Suceava.

Indivizii au racolat zeci de persoane pentru a le pune să care droguri pe ruta America de Sud- Europa. S-au făcut cercetări pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Procurorii DIICOT au identificat peste 130 de cărăuși de droguri racolați de suceveni, din care 73 au fost arestați în străinătate pentru trafic de droguri. Rețeaua a fost destructurată de DIICOT în iunie 2009.

Mihai Marian Poroşnicu, de 26 de ani şi Constantin Mitică Jardă, de 28 de ani au primit câte cinci ani de închisoare, iar Ingrid Lesniac, fostă Tecuceanu, de 27 de ani a fost condamnată la trei ani de închisoare.

like-facebookCeilalți, George Ionuţ Bleancă, de 27 de ani, Lucian Decebal Ignătescu, de 36 de ani, Bogdan Iovu, de 27 de ani, Adrian Lucian Străchinaru, de 29 de ani, Liviu Ilucă, de 26 de ani şi Petrică Marcel Popescu, de 34 de ani,  Bogdan Alexandru Grosu, de 26 de ani, au fost condamnați la închisoare cu suspendare.

Lui Lucian Lupu, de 24 de ani,  i-a fost contopită pedeapsa de trei ani de închisoare cu o alta de 10 ani de închisoare, iar Constantin Cătălin Anghelina, de 30 de ani, a fost achitat de judecători.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*