Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Vilă din Coșna cuprinsă de un incendiu

incendiu (5)Un puternic incendiu a izbucnit, luni dimineață, la o locuință din Coșna. Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu două autospeciale, împreună cu 7 lucrători, cu mijloace de primă intervenţie, de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coşna, au intervenit, luni dimineață, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa particulară (P+1) a lui Constantin T., din comuna Coşna.

like-facebookLa sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei şi două camere de la etaj, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie, la o casă aflată în aceeaşi curte şi la anexele gospodăreşti.

Au ars 120 de metri pătraţi din acoperişul casei, cele două camere de la etaj, pe 80 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, aparate electrice şi electrocasnice şi materiale textile. S-au degradat pereţii interiori ai etajului pe 150 de metri pătraţi şi un perete exterior al camerei centralei termice, pe 30 de metri pătraţi.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat parterul locuinţei, casa învecinată şi anexele gospodăreşti”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*