Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Audi furat din Bulgaria, depistat la frontiera Siret

audi  (1)Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un autoturism Audi A4, în valoare de aproximativ 4.500 lei, care era semnalat ca fiind furat din Bulgaria.

Joi, în jurul orei 21.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pentru a efectua formalităţile de frontieră, C. Nicolai, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Suceava, conducând un autoturism marca Audi A4, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

audi  (2)La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, lucrătorii noştri au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Bulgaria, alerta fiind introdusă de autorităţile bulgare.
Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră că a cumpărat autoturismul de la un cetățean român din București şi că nu ştia că este furat.like-facebook

Drept urmare, autoturismul, fabricat în anul 1998, în valoare de aproximativ 4.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*