Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Doi indivizi suspectați de furturi de jante, prinși de un polițist aflat în timpul liber

janteDoi indivizi suspectați de furturi de jante au fost prinși de un polițist aflat în afara orelor de program. Marți, în timp ce se afla în afara orelor de program, deplasându-se pe strada Cucului din localitate, agentul a observat două persoane în fața unui imobil, care încărcau în portbagajul unui autoturism 4 jante din aliaj prevăzute cu anvelope.

like-facebookAvând în vedere faptul că agentul ştia că în noaptea de 11/12.10.2015, persoane necunoscute au sustras dintr-un garaj situat pe str. Cucului, din municipiul Rădăuți, bunuri cu caracteristici asemănătoare, poliţistul a solicitat sprijinul unei patrule, ocazie cu care bunurile au fost identificate ca fiind cele sustrase din garaj.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autorii furtului sunt doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, din municipiul Rădăuți.

Având în vedere vârsta persoanelor bănuite, acestea vor fi prezentate Serviciului de medicină legală Suceava pentru a se stabili dacă au săvârșit fapta cu discernământ. Prejudiciul a fost stabilit la 400 Euro, recuperat integral.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală față de cei doi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările continuând de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*